Cursuri online machiaj pentru a deveni un bun make-up artist

Daca esti pasionata de machiaj si vrei sa profesezi in domeniu, nu sunt suficiente doar talentul si indemanarea. Pentru a fi recunoscuta in domeniu este recomandat sa obtii o diploma in acest sens. Iata de ce iti recomand interesantele cursuri online de machiaj din cadrul Estetiq Beauty Academy.

Iata ce poti deprinde in timpul cursurilor online de machiaj:

#Tehnici pentru diverse tipuri de machiaj

Primul pas pentru a deveni make-up artist bun este de a invata tehnici de machiaj.  Da, poti  urmari tutoriale pe YouTube, dar in cadrul cursurilor online de machiaj vei descoperi ca exista multe tipuri de machiaj si tehnici de aplicare diverse. Ca sa iti dau un exemplu, tenul matur se machiaza diferit fata de tenul tanar. Tenul cu acnee presupune o acoperire mare si produse dedicate despre care vei invata in cadrul cursurilor de make-up care iti vor deschide un nou orizont: masterclass-uri de make-up.

#Exerseaza si experimenteaza

Pentru a deveni un make-up artist talentat, trebuie sa exersezi mult. Practica pe tine sau pe prietenele tale, experimenteaza cu diferite tehnici si produse si fa-ti propriul stil. Cu cat exersezi mai mult, cu atat mai mult vei intelege ce functioneaza si ce nu.

Pune intrebari in cadrul cursurilor de machiaj si nu lasa nimic neclar.

#Foloseste produse profesionale

Investeste in tine si in produse profesionale de machiaj. In cadrul cursurilor online de machiaj ale Estetiq Beauty Academi vei primi multe sfaturi referitoare la ceea ce trebuie sa cuprinda trusa ta de machiaj si recomandari de produse profesionale. Poti incepe cu produsele de baza si apoi, incet, iti poti dezvolta trusa.

#Creeaza un portofoliu si promoveaza-te

Fa fotografii ale muncii tale si adauga-le in portofoliul tau. Nu trebuie sa iti mai spun de forta #Facebook sau Instagram. Participa in calitate de make-up artist la diverse evenimente, chiar si gratuit. Nu scapa nicio oportunitate de promovare.

Eu iti recomand sa machiezi cu titlu gratuit cateva mirese in sezonul de nunti. Machiaza o bunicuta, o femeie care nu s-a dat nici cu ruj in ultimul timp, o tanara careia acneea ii da batai de cap si fa-ti lucrarile publice.

#Comunitare de make-up

Participand la cursurile  machiaj din cadrul Estetiq Beauty Academy intri intr-o mare comunitate de viitori make-up artisti si de oameni care au deja un renume in acest domenu, oameni care te iti pot remarca telalentul si te pot ajuta sa il slefuiesti.

Citeste mai mult despre Estetiq Beauty Academy – Academie de coafură și machiaj.

Ce mai astepti? Inscie-te acum la cursurile de machiaj ala Estetiq Beauty Academy si intra in lumea fascinanta a make-up artistilor.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.