Cursuri online tunsoare, învață să tunzi profesionist

Cursuri online tunsoare pentru meseria de frizerie

În zilele noastre, îngrijirea personală și aspectul fizic sunt mai importante ca oricând. Din această cauză, mulți oameni caută modalități de a-și îmbunătăți abilitățile în domeniul frumuseții. În ultimii ani, cursurile online de tunsoare au devenit o alegere populară pentru cei care vor să învețe noi abilități, iar printre cele mai căutate se numără cursurile de tuns.

Dacă și tu ești interesat să înveți această abilitate, atunci Estetiq Beauty Academy ar putea fi alegerea potrivită pentru tine.

Citeste si articolul „De ce sa urmezi o academie de coafura?”.

De ce să alegi Estetiq Beauty Academy?

Estetiq Beauty Academy este una dintre cele mai populare academii de învățare în domeniul frumuseții. Cursurile noastre online sunt accesibile și oferă flexibilitatea necesară pentru a învăța de la distanță. Pe lângă asta, experiența și competența echipei Estetiq Beauty Academy în predarea tehnicilor de tuns și frumusețe este de neegalat. Programul nostru complet de învățare online pentru tuns și alte abilități necesare în domeniul frumuseții este unul dintre cele mai complete și complexe din piață.

Ce poți învăța în cadrul cursurilor Estetiq Beauty Academy?

În cadrul cursurilor Estetiq Beauty Academy, poți învăța tehnici de tuns pentru toate tipurile de păr, precum și modalități de îngrijire și de stilizare a părului. Pe lângă asta, poți învăța și alte abilități utile în domeniul frumuseții, cum ar fi tehnici de vopsire. Vei învăța de la experți în domeniul frumusetii, iar feedbackul personalizat și suportul pe care îl primești în timpul cursurilor te va ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile.

Cursul este pentru începători sau avansați?

Cursurile Estetiq Beauty Academy sunt pentru toate nivelurile, începând de la începători până la avansați, oameni care lucrează deja în industrie. Fie că ai o experiență mică sau mare în domeniul frumuseții, vei fi plasat într-un grup adecvat nivelului tău de experiență. Instrucțiunile clare și explicarea tehnicilor într-un mod ușor de înțeles îți vor permite să înveți și să-ți dezvolți abilitățile, indiferent de nivelul tău de experiență.

Nu ești convins? Testează! Încearcă fee trial sau pachetul silver membership de la 56 lei/ lună.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.